After Effectsi koolitused Mektorys

Sel aastal annab Tuuli Lepik After Effectsi koolitusi Tallinnas Mektory majas Mustamäel. Kursuse pealkiri on “Motion Design”. Töö toimub koostöös Deutschland Studioga.
Kas oled kunstnik, kes soovib oma pildid liikuma panna või oled fotograaf, kes tahaks näha oma pilte filmilikena? Või meeldib Sulle oma filmitud videosid kokku monteerida ja tahaksid neile klippidele lisada animeeritud pealkirju? Ehk soovid aga hoopis teha lihtsa telereklaami või sotsiaalmeedias jagatava animeeritud video? Võib-olla Sa aga polegi üldse disainer, vaid hoopis tubli projektijuht, kel on vaja teha koostööd telereklaame tootvate ettevõtetega ja sooviksid teada midagi kasulikku animatsiooniprojektide planeerimisest ja aru saada, kuidas see kõik ikkagi käib?

Kursusel õpime tundama Adobe arvutiprogrammi After Effects, mis on võimas ja professionaalne tööriist liikuva graafika valmistamiseks. Seda programmi kasutatakse filmitööstuses suuremahuliste eriefektide loomiseks. Samuti on see programm aktuaalne arvutimängu- ja reklaamitööstuses ka kõige lihtsamate liikuvat graafikat sisaldavate teadete loomisel.

Liikuva graafika disain on üsna uus, kiiresti arenev ja suure kasvupotentsiaaliga loovtööstuse haru, mis sai erilise tuule tiibadesse 10-15 a tagasi ning mis areneb tänapäeval tänu tehnoloogia arengule väga jõudsalt, kuna arvutiprogrammid filmi- ja videote loomiseks on muutunud järjest võimsamaks ja ka kättesaadavamaks.

Kursuse sisu

Kursusel õpime valmistama lihtsat animeeritud videot, mida saab kasutada nii telereklaamina kui ka sotsiaalmeedias jagatava teavitusvideona.
Samuti tutvume erinevate After Effectsi võimaluste ja tehnikatega ja jagame inspiratsioonisoovitusi.
Kursusel kasutame järgmisi Adobe CC programme: After Effects, Photoshop, Illustrator, Media Encoder, Bridge
Et kinnistada kursusel õpitut, on võimalik hiljem nende programmide tasuta prooviversioone Adobe veebilehelt alla laadida.

Kursuse läbinu:

  • omab After Effectsist esmaseid baasteadmisi ja -oskusi ning tunneb programmi peamisi tööpõhimõtteid
  • teab, kuidas staatilisest kujundusest luua animeeritud video
  • teab, kuidas iseseisvalt õppides edasi liikuda
  • tunneb liikuva graafika mõiste taga olevaid võimalusi
  • Kursus sobib kõigile, kes tunnevad huvi disaini, animatsiooni ja liikuva graafika vastu. Kasuks tuleb eelnev kokkupuude Photoshopi või mõne muu Adobe kujundusprogrammiga.

    Koolitaja Tuuli Lepik on lõpetanud cum laude Tallinna Pedagoogikaülikooli kunsti- ja joonestamisõpetaja eriala reklaami lisaerialaga. Tal on ka Eesti Kunstiakadeemia magistrikraad interaktiivse multimeedia erialal.

    Tuuli Lepik on üle 15 aasta olnud seotud liikuva graafikaga teemadega, uurinud kirglikult kohalikku varast arvutikunsti ja -mänge ning tegutsenud 6 aastat iseseisva ettevõtjana animatsioonifirmas Blue Cat. Ta on valmistanud graafikat televisioonisaadetele, tootnud telereklaame, õppefilme ja teavitusvideosid kui ka juhendanud sel erialal tudengeid.

    Registreeru: http://saksatk.ee/et/deutschland-studio/kursused/

    Kommenteeri